| Author |
Message |
|
No_one
|
Post subject: Re: Varanus acanthurus (Egg candling)- Τι γίνετε μέσα στο αβγό  Posted: Tue Jun 29, 2010 10:01 pm |
|
Joined: Sat Aug 15, 2009 12:08 pm Posts: 1239 Location: Cyprus
|
|
Ένα ευχάριστο update..
το αυγό έχει φουσκώσει πλήρως μετά από μερικές μέρες στην εντατική φροντίδα .. και χαίρομαι ιδιαιτερα μιας και φαινετά αν είναι και το πιο προχωρημένο εμβρυακά..
Άρα ψάξαμε σωστά όπως δείχνει τουλάχιστο η τωρινή κατάσταση του αυγού
_________________ http://www.youtube.com/Gabsolutguitar
|
|
| Top |
|
 |
|
No_one
|
Post subject: Re: Varanus acanthurus (Egg candling)- Τι γίνετε μέσα στο αβγό  Posted: Tue Jul 13, 2010 8:46 am |
|
|
|
Βρισκόμαστε στην 98 μέρα επώασης τον αβγών και αναμένουμε.Δεν έχουν δείξει κάποιο σημάδι ακόμα τα αβγά.. Πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι ίσος αργήσουν να βγούν μάλλον πάμε για το 120άρι
|
|
| Top |
|
 |
|
No_one
|
Post subject: Re: Varanus acanthurus (Egg candling)- Τι γίνετε μέσα στο αβγό  Posted: Tue Jul 27, 2010 1:53 pm |
|
|
|
| Top |
|
 |
|
Cyreptiles
|
Post subject: Re: Varanus acanthurus (Egg candling)- Τι γίνετε μέσα στο αβγό  Posted: Thu Aug 05, 2010 11:14 pm |
|
 |
| MODERATOR |
 |
|
|
| Top |
|
 |
|
barbaritsa
|
Post subject: Re: Varanus acanthurus (Egg candling)- Τι γίνετε μέσα στο αβγό  Posted: Fri Aug 06, 2010 7:46 am |
|
Joined: Thu Aug 20, 2009 6:05 pm Posts: 277 Location: Περιστερι
|
|
| Top |
|
 |
|
No_one
|
Post subject: Re: Varanus acanthurus (Egg candling)- Τι γίνετε μέσα στο αβγό  Posted: Fri Aug 06, 2010 8:37 am |
|
|
|
Πολύ άσχημα τα νέα!
Σήμερα το πρωί βρήκα με το που ξύπνησα πήγα να κοιτάξω τα αβγά.. βρήκα την εκκολαπτική να δείχνει 56c στο θερμόμετρο τις και όταν άνοιξα μέσα ήττα όλα παγωμένα.. 18 βαθμούς!
Την νύχτα που κοίταξα ήταν όλα καλά πάντως..
Έβγαλα άμεσος τα αβγά έξω ..ήταν όλα παγωμένα! άνοιξα 2 αβγά μήπως και γίνει κάτι και βρήκα 2 μωρά με πολύ κρόκο που δεν είχε απορροφηθεί ακόμα.. στην αρχή δεν έδειχνα καμια κίνηση αλλα μετά από λίγο τα είδα να κινούνται..
Την εκκολαπτική την έβγαλα έξω και έσταζε νερά από παντού.. μάλλον η υπερβολική υγρασία και ψιλές θερμοκρασίες που έχουμε εδώ την πείραξαν.
Δεν ξέρω αν θα ζήσει κανένα μωρό .. ούτε ξέρω τι γίνονται αυτά που είναι μέσα στην εκκολαπτική.
Έβαλα ανεμιστήρα μπροστά στην εκκολαπτική για να στεγνώσει και ξανά δούλεψε μετά.. την δοκίμασα λίγο και φαίνεται να επανήλθε.. δεν μπορώ όμως να την ξανά εμπιστευτώ ..Αλλα δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο μιας και είναι πολύ ζεστη εκτος εκκολαπτικής για να τα αφήσω έξω.
Τα μωρά που βγήκαν έξω δεν μου φαίνονται ότι θα αντέξουν .. ήταν πολύ αδύναμα και να δούμε πόσες ώρες ήταν στο ψυγείο με 18 βαθμούς..όσο για αυτά στο αβγό.. εε τι να πω.. μονο ο χρόνος θα δείξει .. αλλα πολύ σκούρα τα πράγματα..
Όλα σε εμενα θα τύχουν φέτος πόση γκαντεμιά ρε γαμώτο
|
|
| Top |
|
 |
|
josef
|
Post subject: Re: Varanus acanthurus (Egg candling)- Τι γίνετε μέσα στο αβγό  Posted: Fri Aug 06, 2010 9:39 am |
|
|
_________________ VARANUS RULES
|
|
| Top |
|
 |
|
No_one
|
Post subject: Re: Varanus acanthurus (Egg candling)- Τι γίνετε μέσα στο αβγό  Posted: Fri Aug 06, 2010 9:52 am |
|
|
|
ξεκινα να ψάχνεις για άλλη εκκολαπτική πιο επαγγελματική.. Αυτή θα μείνει για μπίρες στην κατασκήνωση Μέχρι τώρα είχα μονο καλά λόγια να πω για την συγκεκριμένη ... αλλα μετά από αυτό ΤΕΛΟΣ
Έχω εξαντληθεί ψυχολογικά και σωματικά με όλες τι ανάποδες που μου συνέβησαν.. και σαν να μην έφτανα όλα αυτά.. σήμερα ανακάλυψα ότι η θηλύκια βασιλίσκος έχει ένα μεγάλο φούσκωμα στο πόδι και 2 πληγές
Επανάφερα την εκκολαπτική ..που έσταζε νερά από μέσα.. προφανώς από την πολύ υγρασία που έχουμε .. βραχυκύκλωσε Την αφίσα έξω ανοικτή με ένα ανεμιστήρα μπροστά να φυσά μέσα για κανένα 20 λεπτό και επανήλθε.. πριν τι ανανά και την έσβηνα και ξεκινούσε στις 56c αλλα πάγωνε μέσα.18c .
Τώρα δουλεύει κανονικά..και μιας και δεν έχω άλλο εναλλακτικό τρόπο τα ξανά έβαλα μέσα..
Τα 2 μωρά που είναι έξω δεν κινούνται σχεδόν καθόλου.. και με το sock που τράβηξαν .. τι να έκανα κιόλας.. Τα αβγά δεν έχω ιδέα να είναι ζωντανά ..
Θα δοκιμάσω απόψε να κάνω candling να δω αν υπάρχει καμια κίνηση μέσα..
|
|
| Top |
|
 |
|
No_one
|
Post subject: Re: Varanus acanthurus (Egg candling)- Τι γίνετε μέσα στο αβγό  Posted: Fri Aug 06, 2010 9:59 am |
|
|
|
| Top |
|
 |
|
josef
|
Post subject: Re: Varanus acanthurus (Egg candling)- Τι γίνετε μέσα στο αβγό  Posted: Fri Aug 06, 2010 10:10 am |
|
|
|
Έχεις κόψη πολύ το αβγό φαίνεται... Αυτά είναι ζωντανά??? Αν είναι, πως τα βλέπεις, έχουν ελπίδες?
_________________ VARANUS RULES
|
|
| Top |
|
 |
|