step 2Επιτέλους σιγά σιγά τα σχέδια που είχα στο μυαλό μου για αυτί τη κατασκευή υλοποιούνται!
Χτες το πρωί πήγα και αγόρασα τους αλουμινουν διαδρομου οπως βλεπεται στη φωτο...

τα κομμάτια των διαδρόμων..

αφού έβαλα σιλικόνη επάνω στο ξύλο τοποθέτησα πρώτα τον επάνω διάδρομο για να κολλήσει.
Μετά με σφυκτηρακια και με τη βοήθεια ενός ξύλου για να το κραταει σφυκτα για τουλάχιστο 12 ώρες. Η σιλικόνη που έβαλα είναι η Μοντάζ. Σούπερ δυνατή για τη περίπτωση

Μετά τοποθέτησα και το κάτω διάδρομο και με λίγη χαρτοταινία να τον κρατεί σφικτό μέχρι να πήξει η σιλικόνη.

Σήμερα το πρωί αφοί πήγα πρώτα στον Τζάμια μετά πήγα και αφαίρεσα τα φυκτηρακια και τη χαρτοταινία και έπειτα τοποθέτησα μικρές βίδες για ασφάλεια μήπως και με ένα τυχαίο κτύπημα η με την πάροδο του χρόνου ξεκολλήσει ....

Ντεκόρ για τα μάτια μας και την ασφάλεια του φιδιού.
Προσπαθεισα στο σημείο όπου θα τοποθετηθεί το radiant heat panel να μην βάλω πλαστικά plans μιας και από την θερμότητα ίσως δημιουργηθούν αναθυμιάσεις και δεν θέλω να ρισκάρω για κανένα λόγο.... μερικοί το θεωρούν υπερβολή άλλα εγώ όχι!
Τα λουλούδια δεν είναι κολλημένα ώστε να μην βγαίνουν αλλά είναι μέσα σε δακτυλίους ώστε να μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να τα αφαιρέσω για οποιοδήποτε λόγο..

Υπόστρωμα...
Βασικά αυτό είναι δήγμα. Πρόκειται να βάλω βάλω zoomed bark η Forest floor. Προς τοπαρόν kitchen paper!
[URL=http://img263.imageshack.us/my.php?image=img6185m.jpg]

[/URL]

Να και το δεύτερο μέρος του εξαερισμού. Τα τζάμια δεν έρχονται να κλείσουν εντελώς άλλα μένουν λίγα χιλιοστά σε απόσταση από το ξύλο. Έτσι ο καθαρός αέρας εισέρχεται από μπροστά και βγαίνει από πίσω....

και τέλος το αποτέλεσμα

οχχχ τη είναι αυτό? Το νέο μου αρχοντικό???

και ένα ωραίο βιντεοκλίπ από μένα . Έβαλα λίγα sound effects για να βελτιώσω την ατμοσφαίρα...
http://www.youtube.com/watch?v=hw12CtfhfuQ( μην ξεχασεσται να δειται το βιντεο σε 720 HD )
σας ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια. Άσχετος εάν η κατασκευή του κλούβιου διαρκεί σε 1 βδομάδα και ο κύριος λόγος είναι η μελέτη που έκανα ως προς το σχέδιο και τα υλικά , εφόσον έχω τα υλικά μέσα σε 2 ημέρες μπορεί να είναι έτοιμο. Αυτό που καθυστερεί τη διαδικασία είναι η πήξη των βερνικιών....
ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε εισήγηση...